Kérdése van? Hívjon minket! +3620 459 3471

PLC és kiegészítő termékeik

Siemens PLC: Németországi anyavállalatú felsőkategóriás ipari megoldásokat kínáló, tőzsdén jegyzett vállalat. Eszközei között megtalálható az egyszerűbb automatizálási feladatokhoz való PLC (S7-1200) és ehhez tartozó basic HMI (pl.: KTP400, KTP700) vagy a Siemens LOGO! termékeik (néhány I/O-s feladatokhoz való vezérlő), egészen az összetett, akár gyár szintű automatizáláshoz szükséges PLC (S7-1500) és a hozzátartozó comfort érintőképernyő (KP 700, KP900, KP1200). Fejlett biztonságtechnikai, azaz safety vezérlőivel (Fail-safe) megfelelnek minden biztonsági előírásnak (SIL3, PLd).

Omron PLC: Az Omron corporation Japán egyik legmeghatározóbb automatizálási vállalata. Kiváló minőségű termékei és egyszerű kezelhetősége révén könnyedén el lehet látni egyszerűbb automatizálási feladatoktól (CP1 PLC széria) egészen egy gyáregységet összefogó automatizálási rendszerig (NX PLC, NJ PLC). Két típusú érintőkijelzőt kínál, az NB széria, mely könnyen konfigurálható a CP1 és CP2 szériás PLC-khez és egy nagytudású NA HMI, mely a Sysmac stúdióval és NX illetve NJ CPU-kal együtt a legnehezebb feladatokkal is megbírkózik. Biztonságtechnikai vezérlői is két kategóriába sorolhatóak: G9SP a gazdaságos egyszerűbb feladatokhoz szánt biztonsági vezérlő és az NX SL-3300 / SL-3500, mely Sysmac studióból programozható, akár 1024 safety I/O eszközt ellátó biztonsági vezérlő.

Kinco PLC: A piacon kapható egyik legolcsóbb vezérlőit kínálja a távolkeleti gyártó. Amennyiben a feladat nem kíván összetett funkcióblokkokat, de nagyobb I/O számra van szükség (30+) vagy árérzékeny a feladat, ehhez tökéletes segítséget nyújt a Kinco CPU. Ár / I/O számban egyedülállóak a piacon. PLC-n túl egyszerűen kezelhető, rengeteg gyártóval kompatibilis Érintőképernyőket kínálnak (GL07E, GL10E). Gyakran alkalmazzák épületautomatizálási feladatokhoz.