Kérdése van? Hívjon minket! +3620 459 3471

Automatika Online hírek

Késés az ellátási láncban az elektronikai beszállítóinknál


Tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy alapanyag (félvezető) hiány miatt sajnos késések tapasztalhatóak egyes elektronikai termékeinknél, így a kiírt néhány napos "várható szállítási idő" változhat.

Sok esetben tudunk kiváltó terméket kínálni a megszokott szállítási határidő mellet. Amennyiben rendelést ad le egy olyan termékre, amit nem tudunk záros határidőn belül beszerezni, úgy a kiváltó terméket automatikusan kiajánlunk!

Szíves megértésüket kérjük!

Az AOnline csapata


Siemens ET200SP Terepi modulok

Vevői igényekhez igazodva, feltöltésre kerültek a Siemens ET200SP terepi moduljai. Kiemelkedő számítási tudásának köszönhetően (akár 42 nanoszekundumos adatfeldolgozási idő) az egyik leggyorsabb terepi modul a piacon! Moduláris felépítésének köszönhetően a CPU mellé illeszthetőek, digitális vagy analóg I/O egységek, technológiai, kommunikációs és interfész modulok, de akár Safety I/O modulok is!
Ugrás a Siemens ET200SP terepi modul oldalra


 

Görgősláncok, Lánckerekek és kiegészítőik

Cégünk továbbfejlesztette hajtástechnikai portfóliáját a görgősláncok termékeivel. Méretre vágható európai (B) és amerikai (A / ASA) szabványos láncaink 2 gyártó termékeiből állnak: Vision és IWIS. Szabványos láncokon túl fülesláncokat is forgalmazunk. Láncokhoz agyas, lap, csapágyazott és edzett lánckerekeket is kínálunk. Kiegészíésképpen feltöltésre kerültek láncfeszítők és láncvezetők is.
Ugrás a Görgősláncok, Lánckerekek oldalra


 

Lineáris Technikai elemek

A Lineáris technikai elemek nélkülönözhetetlen kellékei a célgépépítő vállalalatoknál. Hogy kínálatunk teljes legyen feltöltöttük a legszükségesebb alkatrészeket: Trapézmenetes orsók és trapézmenetes anyák a kézi illetve egyszerűbb gépi pozícionáláshoz. Golyósorsók és golyósanyák a professzionális pozícionáláshoz. Körtengelyek , csapágyaik, lineáris szánok és lineáris kocsik a pontos megvezetéshez
Ugrás a Lineáris Technika oldalra

 


 

Omron Q2V frekvenciaváltók

Kínálatunkat ezúttal az Omron Q2V invertereivel bővítettük. Az új termékcsoport rendkívül kezdvező áron elérhető fejlett tudása mellett. Minden típushoz beépített EMC szűrőt kínál az Omron gyár. Fejlett kommunikációjának köszönhetően USB porton keresztül gyorsan felprogramozhatóak a frekvenciaváltók. Kiegészítő kártyákkal akár távolról, Bluetoothról vagy Ipari kommunikációs csatornákon (EtherNET/IP, Profibus, Profinet, EtherCAT) keresztül könnyedén programozhatóak.
Ugrás az Omron Q2V frekvenciaváltókra


 

Akciós Termékeink


Omron Accurax G5 és Omron S1 szervórendszerek

Feltöltésre kerültek webáruházunkba új Omron S1 és Accurax G5 szervó rendszerek. 0,1 kW-tól egészen 5 kW-os teljesítményig, 0,3Nm-től 15,9Nm-ig terjedő nyomatékskálán. Vezérlőink EtherCAT, pulse-dir, analóg és Mechatrolink II kommunikációval választhatóak. Motorjaink között fékes és fék nélküli szervó motorok is megtalálhatóak.
Ugrás az Omron szervó hajtásokra

 


 Rozsdamentes Rittal lemezszekrény

Cégünk villanyszerelési segédanyagainak palettáját az élelmiszer iparban használatos rozsdamentes Rittal szekrény kínálatával bővítette. 16 darab különböző méretű rozsdamentes lemezszekrény közül biztosan megtalálja az önnek megfelelő méretet. Szekrények már az új AE stainless steel szériából kerültek feltöltésre, így változatlan áron az AX szériához képest egy megújult designt kap kézhez! Ugrás a Rittal AX Rozsdamentes szekrényekre

 


Változás az OMRON termékek beszerzésesnél!

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy május 1-től változás lép fel az OMRON termékek telephelyünkre történő beszerzésében. Minden olyan megrendelésnél, ahol a megrendelt termék összértéke nem éri el a nettó: 62 500 Ft-ot, a beszerzés minden héten hétfőn fog megtörténni, mely legkésőbb pénteken érkezik meg telephelyünkre. Kérésre megoldható ettől eltérő beszerzés is, ahol minden esetben felszámolunk nettó 3 125 Ft felárat. A nettó 62 500 Ft feletti megrendelések az eddig megszokott menetben fognak történni. Érdeklődjön ügyintézőnknél!

 


 

 Siemens LOGO! termékpaletta bővítés

 

Siemens termékcsoportunkat a gazdaságos LOGO! logikai modulokkal bővítettük. Kínálatunkban fellelhető a LOGO! Basic kijelző illetve a kijelző nélküli válatozatok és a hozzájuk tartozó bővítő modul család is.

Ugrás a Siemens LOGO! termékekhez

 


 Léptetőmotorok és léptetőmotoros vezérlők vásárolhatóak!

Cégünk megkezdte a bipoláris léptetőmotorok és vezérlőik forgalmazását. Termékkínálatunkban megtalálhatóak Nema17 0,18Nm-es léptetőmotortól egészen a Nema43 házzal rendelkező 33Nm-es kivitelig. Ezentúl Step/DIR vezérlők és enkóderes léptetőmotorok is megvásárolhatóak! Ugrás a léptetőmotors hajtásokhoz

 


 Mitsubishi Electric termékek a kínálatunkban!

Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük önöket, hogy megkezdtünk a Mitsubishi Electric termékek forgalmazását és feltöltését a cég portfóliójába.

Általunk elsőkörben forgalmazott típusok: Mitsubishi PLC CPU kompakt FX3U, FX3S, FX3G, FX5U moduláris CPU Q00U, Q01U, Q02U, Q03U Q04U, Q06U, Q10U, Q13U, Q20U, Q30U és ezekhez tartozó bővítő modulok, GOT2000 és GOT simple HMI-k. A Mitsubishi PLC alkatrészeken túl FR-A700 és FR-D700SC frekvenciaváltókkal bővítjük kínálatunkat.

Amennyiben még nem került fel az ön által keresett termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ugrás a Mitsubishi Electric PLC termékeihez!

 


 Gazdaságos Kinco automatizálási eszközök

Termékpalettánk a Kinco automatizálásával bővült, melyek árai szinte a fele az ipari versenytársaihoz képest!
Áruházunkból a következő termékek rendelhetőek:


-PLC (nettó 21 900Ft-tól)
-Kijelzővel kombinált PLC (nettó 57 530Ft-tól)
-HMI (7" nettó 45 660Ft-tól)
-Frekvenciaváltó (nettó 26 060Ft-tól)

Ugrás a Kinco PLC termékekhez!

Ugrás a Kinco frekvenciaváltókhoz


 

 

Motorhajtások az AOnline kínálatában!

Bővítettük kínálatunkat a motorhajtások kategóriával. Széles kínálattal állunk vásárlóink rendelkezésre frekvenciaváltók (Siemens V20, Omron J1000 és Omron MX2), Panasonic szervó hajtások (Liqi, A5, A5B), egy és háromfázisú villanymotorok és csigakerekes hajtóművek terén!

Ugrás a motorhajtásokra!


 Siemens S7-1200 és S7-1500-as eszközök és HMI-k

Folyamatossan bővülő kínálatunkba ezúttal a Siemens eszközei érkeztek meg! Rendelhető az S7-1200-as kompakt és az S7-1500-as moduláris család CPU és bővítő moduljai. A vezérlőkön túl Siemens érintőképernyők és frekvenciaváltók is megtalálhatóak kínálatunkban.

Ugrás a Siemens PLC termékeihez!

Ugrás a Siemens frekvenciaváltókhoz!


 Omron szenzorok és munkabiztonsági eszközök

Feltöltésre kerültek szenzorok témakörben fotoelektromos (opto), száloptikás, induktív érzékelők és végálláskapcsolók. Munkabiztonsági eszközök azaz safety rendszerek kategóriában fényfüggönyök, vészgombok, húzókapcsolók, vészrelék, safety PLC-k, és biztonsági ajtókapcsolók vásárolhatóak.

Ugrás az Omron szenzorokhoz!

Ugrás az Omron Safety biztonsági eszközökhöz

 


Omron PLC és kiegészítő termékeik webáruházunkban!

Termékválasztékunkban megtalálhatóak a kompakt CPU-k (CP1L, CP1H és CP1E), a moduláris CPU-k (CJ2H, CJ2M) az ehhez tartozó kiegészítő termékek, mint a bővítő modulok (CP1W, CJ1W), HMI-k (NB széria) és tápegységek (S8V-K)