Kérdése van? Hívjon minket! +3670 946 7327

Léptetőmotorok

Enkóderes léptetőmotorok: A léptetőmotorok szakaszos üzemre lettek tervezve. A léptetőmotorok köztes állapotban tartóáramot kapnak. A tartóáram csökkentésével a melegedés mérsékelhető.
Az Enkóderes léptetőmotorok Nema méret szabványúak.  A nyomaték tartomány: 0,5 Nm-12Nm-ig terjed. -20C-+60 C között van a működési hőmérséklet. Optimális fordulatszám 150-300 1/min. A léptetőmotoknak szükségük van egy léptető motor vezérlőre és egy jelgenerátorra, ami lehet PLC gyorskimenete vagy egyéb nyomtatott áramköri megoldás.

Bipoláris Léptetőmotorok: A léptetőmotorok szakaszos üzemre lettek tervezve. A léptetőmotorok köztes állapotban tartóáramot kapnak. A tartóáram csökkentésével a melegedés mérsékelhető.
A bipoláris léptetőmotorok Nema méret szabványúak.  A nyomaték tartomány: 0,18 Nm-33Nm-ig terjed. -20C-+60 C között van a működési hőmérséklet. Optimális fordulatszám 150-300 1/min. Enkódert nem tartalmaznak. A léptetőmotoknak szükségük van egy léptető motor vezérlőre és egy jelgenerátorra, ami lehet PLC gyorskimenete vagy egyéb nyomtatott áramköri megoldás.

Bipoláris Léptetőmotor meghatók: Bipoláris léptetőmotorok vezérléséhez szükséges elem. Fontos, hogy a vezérlő kimeneti áram tartományában benne legyen a léptetőmotor fázisárama!

Enkóderes léptetőmotor meghajtók: Enkóderrel szerelt léptetőmotorok vezérléséhez szükséges elem. Fontos, hogy a termék mellé írt ajánlott vezérlő típustól ne térjünk el!

 

A teljes termékpalettáért és részletes termékleírásért kattintson IDE