Kérdése van? Hívjon minket! +3620 459 3471

YSLY kábelek

YSLCY: Rézszövet árnyékolású vezérlőkábel számozott erekkel, finoman sodrott (5-ös osztály) rézvezető, PVC érszigetelés, műanyag fólia, ónozott rézszövet árnyékolás, szürke, megerősített olajállóságú PVC külső köpeny. Száraz és nyirkos helyiségekben, alacsony és közepes mechanikai igénybevétel mellett, viszont a szabadban nem ajánlott. Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnika csatlakoztatására és összekötésére. Jelző és impulzuskábelként ipari gépekhez és berendezésekhez. Az árnyékolás védelmet nyújt a külső zavaró tényezők ellen.

YSLY: Csepegő olajálló vezérlőkábel, finoman sodrott (5-ös osztály) rézvezető, PVC érszigetelés, szürke, megerősített olajállóságú PVC külső köpeny. Száraz és nyirkos helyiségekben, alacsony és közepes mechanikai igénybevétel mellett, viszont a szabadban nem ajánlott. Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnika csatlakoztatására és összekötésére. Jelző és impulzuskábelként ipari gépekhez és berendezésekhez.

JB: tartalmaz zöld/sárga védővezetőt, a többi színjelölt

JZ: tartalmaz zöld/sárga védővezetőt, a többi fekete számozott

OB: NEM tartalmaz zöld/sárga védővezetőt, a többi színjelölt 

OZ: NEM tartalmaz zöld/sárga védővezetőt minden ér fekete számozott

 

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy kábeleket külön kérésre méretre vágjuk (vágási díj ellenében). Már megkezdett dobokból fennmaradó mennyiségeket vágási felár nélkül értékesítjük, ezügyben érdeklődjün ügyintézőnknél!